اوبونتو ( Ubuntu ) چیست؟

آموزش شماره 7 : اوبونتو یکی از محبوبترین سیستم عامل های لینوکسی است که در ایران شاید به جهت اینکه نسخه لوح فشرده آن بصورت رایگان از آن سر دنیا به درب خانه شما بدون هزینه پست می شود بسیار شناخته شده است و احتمالا هر ایرانی آشنا به کامپیوتری حداقل یکبار از این امکان استفاده کرده است. اوبنتو در واقع فرزند دبیان با رگه آفریقایی از خانواده پر جمعیت لینوکس می باشد. ابونتو نیز به رسم معمول سیستم عامل های لینوکسی بصورت رایگان در اختیار کاربر قرارمیگیرد و بسیاری از توسعه دهنده گان خود نیز در ارتقا و پیشرفت آن نقش ایفا می کنند.

مارک شاتل ورث یکی از معروفترین کارآفرینان آفریقای جنوبی است، وی در ماه مارچ 2004 شرکت کانونیکال ( Canonical Ltd ) را بنیانگذاری کرد و چند ماه بعد در اکتبر همان سال این شرکت اولین نسخه ابونتو را منتشر نمود. ابونتو با هدف بوجود آوردن یک سیستم عامل ساده و راحت برای استفاده کاربر در کامپیوتر های دسکتاپ طراحی شد و مطمئنا هیچ کس و حتی خود مارک شاتل ورث هم گمان آن را نمی برد که در کمتر از 6 سال بتوانند با عبور از شمار بسیار زیاد توزیع های مختلف لینوکس، اوبونتو تبدیل به یکی از محبوب ترین سیستم عامل های لینوکسی در میان کاربران گردد. در حال حاضر بیشتر از 12 میلیون نفر در سراسر جهان از اوبونتو به عنوان سیستم عامل کامپیوتر خود استفاده می کنند که این رقم معادل 50 درصد تعداد کل استفاده کنندگان ای خانگی لینوکس است.

اما در زمینه سرور هم ابونتو ، عقب ننشسته و کاربران بسیاری از آن بر روی سرور های خود بهره می برند. به همین جهت، VPSpro نیز امکان استفاده از ubuntu را بر روی خدمات سرور مجازی خود فراهم آورده و پشتیبانی از این سیستم عامل محبوب را در سرور های خود تامین نموده است. اگر تا کنون فرصت امتحان ابونتو را در اختیار نداشته اید، می توانید به کمک سرورهای مجازی VPSpro با مزایای سیستم عامل اوبونتو از نزدیک آشنا شوید.

 

 

  • 0 کاربر این را مفید یافتند
آیا این پاسخ به شما کمک کرد؟

مقالات مربوطه

آموزش اتصال به سرور با Putty

آموزش شماره 1 : چطور می توانم به SSH ارتباط برقرار کنم؟نحوه کار با Putty چگونه است ؟آیا امکان...

بازیابی کلمه عبور root در سرور لینوکس CentOS

آموزش شماره 5 : با گسترش شبکه اینترنت ، امروزه حجم تلاشها برای نفوذ به سرورهای اینترنتی به شدت...

انتقال یک فایل بین دو سرور لینوکس

آموزش شماره 6 : انتقال فایل از یک سرور به سرور دیگر از جمله مسائلی است که یک مدیر سرور...